Rullegardiner appstyring.jpg

Motorisert solskjerming og automatikk

 
Perisnne med fjernkontroll.jpg

Styr produktene ved hjelp av en fjernkontroll, et nettbrett eller smarttelefon.

Med dagens teknologi følger smartløsninger med de aller fleste produkter og tjenester.

Ved å koble på automatikk som sol-og vindstyring kan solskjermingsproduktene åpnes og lukkes automatisk . Dette bidrar til å opprettholde ønsket innetemperatur samt at solskjermingen kjøres inn ved for eksempel sterk vind.

Tahoma-nettbrett-1030x688.jpg

Med den nye TaHoma® -applikasjonen leverer Somfy ekte, kompakt teknologisk kontroll i hendig format. Tahoma forenkler styringen, programmeringen og overvåkingen av alle enheter i hjemmet ditt. Den er meget intuitiv å bruke.


Tilgjengelig over Internett, via en datamaskin, smarttelefon eller et nettbrett, og med TaHoma-® grensesnitt, med berøringskontroll over vinduer, rullesjalusier, persienner, belysning, porter, oppvarming, alarm, kameraer, sensorer, osv. Kort sagt, du har hjemmet ditt med når du forflytter deg, så uansett hvor du er, i huset, på ferie, på arbeid... er du alltid hjemme.

Rullegardiner og lampe.jpg

Både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter kan motoriseres og automatiseres.


Trådløs styring er enkelt og man kan benytte enten batterimotorer, eller motorer tilkoblet nettstrøm. En av fordelene med batterimotor er at man ikke er avhengig av å strekke kabler, eller benytte elektriker for oppkobling. Batterimotor kan kun leveres til innvendige produkter.

Motoriserte solskjermingsprodukter er komplette når de utstyrt med motor, strømtilførsel og fjernkontroll.

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Customer service.jpg