top of page

MOTORISERT SOLSKJERMING
OG AUTOMATIKK

Er det behov for kontroll over sol- og varmeinnslipp i bygget?

Motorisert solskjerming kan kobles opp til automatikkstyring.

Dette gir kontroll over styringsmulighetene på bygget. Når innvendig og utvendig solskjerming kombineres minskes oppvarming og samtidig minsker energibruket til bygget. 

Automatisk styring av solskjerming holder boligen og kontoret kjøligere og behovet for air-condition reduseres eller elimineres. I de fleste land øker energikostnadene. Stadig flere nye bygg overopphetes og bruken av energi for å kjøle ned innemiljøet øker dramatisk.

 

Persienne med fjernkontroll_edited.jpg

Et perfekt inneklima handler om mange ting, blant annet om ventilasjon og glass, men ikke minst handler det om riktig solskjerming.

 

Både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter kan motoriseres og automatiseres.

 

Trådløs styring er enkelt og man kan benytte enten batterimotorer, eller motorer tilkoblet nettstrøm. En av fordelene med batterimotor er at man ikke er avhengig av å strekke kabler, eller benytte elektriker for oppkobling. 

Batterimotor kan kun leveres til innvendige produkter. Motoriserte solskjermingsprodukter er komplette når de er utstyrt med motor, strømtilførsel og styring.  Det finnes en rekke automatiske sensorer, tidsinnstillinger og kontrollfunksjoner. Styring via app er også en mulighet.

Solvera bistår med løsninger til alle typer prosjekt. Ønsker du å snakke med en av våre konsulenter vil du få vurdert hvilke muligheter du har for å få til gode løsninger.

Kontakt oss på 63 80 20 90 eller post@solvera.no

63 80 20 90 | post@solvera.no

bottom of page