top of page

ZIPSCREEN

Kort fortalt er zipscreen en utvendig motorisert rullegardin. Selve screenduken går i en glidelåsmekanisme som sitter inne i sideskinnene. Produktet består av en screenduk og en kassett som holder screenen på plass.

Den perforerte screenduken stenger ute like mye solvarme som persienner (opptil 90%) uten å blokkere utsynet. Løsningen gir bra utsyn selv når solskjermingen er aktiv. Perforeringsgrad og tykkelse på duken angir lystransmisjon. Avskjermingsfaktoren til screens blir ofte omtalt som konstant, det vil si at solhøyden ikke vil påvirke effektiviteten.

Utvendige zipscreens er meget robust med hensyn til vindtoleranse og gir en isolerende effekt mot varme fra sola. Utvendig solskjerming stopper strålingen utenfor vinduet. Det medvirker til en lavere varmegjennomgang i vinduet.

Solskjerming handler om mer enn bare dempet belysning. Det begrenser innsyn, demper støy, hindrer falming av gulv og møbler. På den måten vil man redusere oppbyggingen av varme på innsiden av glasset, og dermed redusere kjølebehovet for rommet innenfor.

63 80 20 90 | post@solvera.no

bottom of page