Innvendig eller utvendig solskjerming?

Innvendig solskjerming

Roller Blinds Full Room Photo dining.jpg

Innvendig solskjerming egner seg best når behovet er å hindre sollyset fra å komme inn i rommet. For eksempel når du ser på tv eller sitter og jobber foran en skjerm. Innvendig solskjerming er samtidig en fin måte å hindre innsyn på.

Utvendig solskjerming

Markise uteservering.jpg

Utvendig solskjerming er best egnet dersom behovet i første rekke er å skjerme mot varmen fra sollyset. Med utvendig solskjerming stoppes varmen før den treffer vinduet og kommer inn i huset.

 
Utvendig persienne.jpg

Velg riktig solskjerming

Solskjerming er helt nødvendig for å oppnå god termisk og visuell komfort i moderne bygninger med mye glass i fasadene.

Det termiske inneklimaet i rom for varig opphold skal tilrettelegges ut fra hensyn til helse og tilfredsstillende komfort ved forutsatt bruk. Solskjerming spiller en viktig rolle for å tilfredsstille dette kravet.

Sintef

Screen rullegardin.jpg

Screen

Solskjerming med screenstoff sørger for en riktig og effektiv solskjerming. Stoffet har en åpen struktur som slipper inn dagslys samtidig som direkte sollys stenges ute. Reflekser på dataskjermer fjernes og man unngår å bli blendet. Samtidig beholder man sikten ut gjennom vinduene fordi stoffet er transparent. Hvor transparent stoffet er, og hvilken farge stoffet har, er viktig i denne sammenhengen.

Utvendige screenløsninger holder temperaturen under kontroll og reduserer eller eliminerer behovet for klimaanlegg

Glass og fasadeforeningen

 

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

Customer service.jpg