top of page
Persienner kontorgang_Filter_3.jpg

Solvera AS er et selskap som tilbyr rådgivning, montering og salg av skreddersydde solskjermingsprodukter til prosjektmarkedet.

Solvera leverer totalløsninger innenfor solskjerming, gardiner og gardinsystemer. Vi tilbyr profesjonell rådgivning til ditt prosjekt, lite eller stort. Nybygg, næring, borettslag og bedrifter er vårt fokus, og i prosjekt samarbeider vi gjerne med arkitekter.

Vi har et bredt spekter av produkter med høyeste kvalitet og tilbyr erfaring og kompetanse til det profesjonelle markedet. Har dere et prosjekt, nybygg eller har behov for å skifte ut eksisterende solskjerming, ta kontakt i dag.

OM OSS

Solvera_plan_jpg.jpg

Solvera - leverandør i StartBANK

StartBANK er et leverandørregister for bygg, anlegg, forvaltning, forsikring og eiendom. Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens Landsforening (BNL) og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen.

 

Med 5000 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.»

63 80 20 90 | post@solvera.no

bottom of page